kopje La Boheme

ervaringen van onze gasten

Onlangs had ik samen met André een supriseparty voor mijn 60-jarige zus Tineke georganiseerd. Het was geweldig! Andre heeft zelfs een lied gemaakt voor mijn zus. Het was super dat Hans en André zo meedachten en snel reageerden op alle mailtjes. Als je een leuk feestje wilt vieren met voldoende drankjes en lekkere hapjes dan is dit zeker een aanrader! Prachtig bootje met Hans als zeer ervaren schipper!
Dank voor de geweldige middag,
mede namens Tineke,
Janny

-------------------------------

Hans en Andre,
Ik wil jullie even bedanken voor een geweldige ervaring op La Boheme! We hebben genoten van de heerlijke taart en champagne, van het bekijken van de molen en van de lokale hapjes. Hans en Jordi waren heel vriendelijk en persoonlijk en Joel en ik genoten van alle informatie over de geschiedenis van de verschillende gebouwen aan de grachten. Jullie boot is prachtig. We zullen het onze vrienden aanraden als ze Amsterdam komen bezoeken. Het was een unieke en gedenkwaardige belevenis die ons een-jarige huwelijks jubileum heel bijzonder maakte.

Bedankt voor een heerlijke toer!

Groeten Nicole & Joel Johnson
Seattle
Washington 

-------------------------------

Zaterdag 12 mei 2012 samen met vriendin en 6 vrienden ontzettend genoten van een mooie boottocht naar Ouderkerk a/d Amstel vv. Schipper Hans en cateraar André hebben ons een onvergetelijke middag bezorgd! Een uitstekende manier om vrienden te bedanken en zeker voor herhaling vatbaar. Dank Hans en André!

Ron, Zutphen

-------------------------------

Vandaag hadden we vanuit Moooizo! onze klant uitgenodigd voor een teambuilding aan boord van la Bohème. Het voltallige management team heeft in deze prachtige salonboot de ruimte gehad en genomen om tot zinnige en noodzakelijke gesprekken te komen, die in de vertrouwde werkomgeving niet mogelijk waren of niet werden opgezocht.
Uitstekend verzorgt door Schipper Hans en Hoofdmatroos Andre hebben we genoten van een mooie en zeer waardevolle vaartocht. Erg aan te raden. Wij gaan het zeker vaker doen.

Jeanne Bakker
Moooizo!

-------------------------------

Lieve Andre en Hans
Wat zijn we door jullie verwend aan boord. Door de Zaanse schans heen varen was een unieke belevenis. Kapitein Boris en Kapitein Ella willen graag nog meer ervaring opdoen om onder de bruggen door te varen, dus we komen terug. Dank.

Yvette, Stijn, Boris en Ella

-------------------------------

Wat was het heerlijk om onze klas reünie te spenderen op La Bohème. Het weer was uitstekend en de service was oud Hollands top!! Wat een heerlijke, nostalgische tocht op de Amstel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marleen uit Hilversum

-------------------------------

Wat een fantastische middag op jullie mooie boot. Iedereen was erg enthousiast en jullie hebben van mijn verjaardag een onvergetelijk dag gemaakt. En wat heerlijk om eens gevaren te worden.Top!

Bert uit Amsterdam

-------------------------------

Het was een geslaagde avond en het tochtje met de boot super. Grote dank daarvoor, zeker voor herhaling vatbaar! Wat een mooie boot zeg; de mannen waren onder de indruk!

René uit Amsterdam

-------------------------------

La Bohème is een lieflijk vaartuig met een warme, sfeervolle uitstraling. We kennen de gastheren heel goed en laten ons graag meenemen op een tochtje, waarop we, zoals vandaag, in de watten worden gelegd, terwijl we genieten van de wateren van prachtig Amsterdam en daarbuiten. Heel trots hebben de kinderen beurtelings even aan het ouderwetse roer gestaan. Dank voor een heerlijke dag!

Loes en kids, Amsterdam, 02-05-2011

-------------------------------

Beste Hans en André
We hebben gister genoten van onze tocht op La Boheme. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook heel leuk dat de kinderen even achter het roer mochten staan. De foto's zal ik mailen. Het klopt helemaal dat zodra je aan boord stapt al je stress verdwijnt. Wat is Nederland toch mooi vanaf het water. 

Renee en Huub en de kinderen uit Zwolle

-------------------------------

 

 

beeld mogelijkheden

"We hebben gister genoten van onze tocht op La Bohème. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook heel leuk dat de kinderen even achter het roer mochten staan."

 

bekijk alle berichten in het gastenboek