kopje La Boheme

mogelijkheden

Rederij La Bohème denkt graag met u en uw maximaal 8 gasten mee om uw tocht uniek en onvergetelijk te maken. Wat denkt u b.v. van een vergadering aan boord met koffie en taart om vervolgens aan te meren bij een gerenommeerd sterrenrestaurant langs de Vecht of Amstel om een voorgerecht te nuttigen, om vervolgens door te varen naar een volgende uitspanning voor een hoofdgerecht om daarna op de terugweg het dessert te nuttigen aan boord? Of om uw huwelijksaanzoek aan uw geliefde te doen aan boord van La Bohème terwijl een zangeres u toezingt en u bediend wordt met champagne en kaviaar. Of wilt u uw geliefde verrassen met een candle-light cruise langs de sfeervol verlichte buitenplaatsen van de Amsterdamse notabelen aan de Vecht?

Niets is ons te gek om uw dag sfeervol te laten verlopen. Een groep van maximaal 9 gasten kan comfortabel meevaren op La Bohème. Opstapplaatsen en tijden kunnen aan uw wensen in overleg met de rederij worden aangepast. De rederij beschikt over een sommelier met wijnbrevet voor een wijnproeverij, een gids die u en uw gasten smakelijk kan vertellen over de Amsterdamse School of de geschiedenis van buitenplaatsen aan de Vecht, in het Nederlands of het Engels.
 

vaargebied

U kunt opstappen in Amsterdam of langs de Vecht of Amstel, al naar gelang uw wensen. De Vechtstreek staat bekend om haar eeuwenoude buitenplaatsen, dorpjes en gehuchten, zoals Kasteel Guntenstein of het slaperige Breukelen, waar Brooklyn naar vernoemd is in New York.

Verdere suggesties zijn de prachtige Waver van Oudekerk a/d Amstel naar Abcoude, de Loosdrechtse Plassen, de Wijde Blijk met haar prachtige natuurschoon.
 

catering

Hierin denken we graag met u mee. Koffie, wijn en champagne arrangementen inclusief taart en amuses zijn bij de rederij te bestellen. Voor een uitgebreidere lunch of diner werken we graag samen met restaurants langs de route. Hier een aantal suggesties:

www.lutesuites.nl
www.sandton.eu/nl
 

kosten

De kosten voor uw onvergetelijke tocht op La Bohème met maximaal 9 personen en een indicatie van alle opties:

Het eerste uur   € 150,-
Elk aansluitend uur of deel daarvan   € 100,-
Halve dag (4 uur)   € 400,-
Hele dag (7 uur)   € 650,-
     
OPTIES    
High tea arrangement (koffie, thee, etagiere met diverse bon bons en overheerlijke gebakjes van Holtkamp)   € 12,- p.p.
Champagne & wijn arrangement (champagne, wijn en hartige amuses, vegetarisch of met vlees of vis, alles biologisch)   € 27,50 p.p
Singer/songwriter aan boord, zingt zowel covers als eigen werk   € 150,-
Fotograaf aan boord om uw dag echt onvergetelijk te maken, inclusief digitaal fotoboek   € 150,-
Accordeonist aan boord voor al uw meezingers
  € 150,-
Candle-light arrangement; sfeervolle verlichting, romantische muziek en champagne en wijn met amuses   € 50,- p.p.
Gids aan boord, vertelt u de markante historie van de bezienswaardigheden onderweg in Nederlands of Engels   € 5,- p.p.
Sommelier aan boord, laat u verschillende wijnen proeven en leert u alles wat u altijd al had willen weten over wijn   € 15,- p.p.
Hollands arrangement; budget arrangement, bier, fris, blokjes kaas en worst met vlaggetje er in   € 15,- p.p.

 

beeld mogelijkheden

"We hebben gister genoten van onze tocht op La Bohème. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook heel leuk dat de kinderen even achter het roer mochten staan."

 

bekijk alle berichten in het gastenboek